Coolblue

Deze web site kan helaas niet bestaan zonder advertenties.

Advertenties kunnen naast of onder een artikel worden getoond. Indien mogelijk worden er heel specifieke advertenties getoond die een directe relatie hebben met het betreffende onderwerp, bijvoorbeeld een artikel van Coolblue.

Indien je als bezoeker van deze web site doorklikt naar Coolblue en daar een bestelling plaatst dan krijgt ReisDrift.Net daar een klein percentage van terwijl je zelf niets meer betaalt. Dat is de deal.

Op deze pagina staat een advertentie van Coolblue. Je kunt er direct gebruik van maken om door te klikken naar Coolblue en daar op zoek te gaan naar wat je ook maar wenst. Je komt van zelf terecht op de juiste web site want Coolblue levert uit meer dan 300 gespecialiseerde webshops (en 7 fysieke winkels). Het is zelfs mogelijk om eerst bij een van de Coolblue shops een mandje te vullen met artikelen die je wilt kopen, dan naar ReisDrift.Net/Coolblue te gaan en via de advertenties weer terug te gaan. Je kan dan weer inloggen (indien noodzakelijk), je mandje openen en vervolgens je bestelling plaatsen.

In plaats van op de advertentie kan je ook direkt hier op klikken.


Delen met anderen:
Facebooktwitterlinkedin