Cameranu.nl

Deze web site kan helaas niet bestaan zonder advertenties.

Advertenties kunnen naast of onder een artikel worden getoond. Indien mogelijk worden er heel specifieke advertenties getoond die een directe relatie hebben met het betreffende artikel, bijvoorbeeld een artikel van Cameranu.nl betreffende onderwerp.

Indien je als bezoeker van deze web site doorklikt naar Cameranu.nl en daar een bestelling plaatst dan krijgt ReisDrift.Net daar een klein percentage van terwijl je zelf niets meer betaalt. Dat is de deal.

Op deze pagina staan een aantal van deze advertenties van Cameranu.nl. Je kunt er direct gebruik van maken, of alleen gebruiken om door te klikken naar Cameranu.nl en daar iets geheel anders te kopen. Het is zelfs mogelijk om eerst bij Cameranu.nl een mandje te vullen met artikelen die je wilt kopen, dan naar ReisDrift.Net/Cameranu.nl te gaan en via een van de advertenties weer terug naar Cameranu.nl. Je moet dan wel een gebruikersnaam en wachtwoord hebben zodat je (indien noodzakelijk) weer kan inloggen, je mandje weer kan openen en vervolgens je bestelling kan plaatsen.

CameraNU.nl

Verrekijkers

Occasions en demo-modellen van camera's en objectieven bij CameraNU.nl


Delen met anderen:
Facebooktwitterlinkedin