Flirting with the Blues

Flirting with the Blues, Amersfoort, De Flint.
Het nieuwe indoor Blues Festival in Amersfoort. Vanaf 15.30 uur ’s middags tot ’s avonds 24.00 uur een muzikale onderdompeling, van eenmansband tot een 7-mans formatie. Van akoestisch tot keiharde blues & Rock & Roll.
De heerlijke oude hippies van Bos’s Blues Band uit Den Haag verzorgen de aftrap gevolgd door de Canadese David Gogo op akoestische gitaar.
De Amerikaanse Kellie Rucker zingt en speelt mondharmonica, o.a. begeleid door Danny Vlaspoel op gitaar die ook een erg goede solo neerzet.


Bos’s Blues Band

David Gogo

Kelly Rucker

Jon Amor, Matt Taylor, Mark Butcher

Jo Harman

24 Pesos

LSB Experience

The Boom Band

 

Als voorloper op hun latere optreden in de grote zaal spelen Jon Amor en Matt Taylor, samen met Boom Band lid Mark Butcher akoestische nummers in de Foyer.
Het Londense 24Pesos laat een stevigere kant zien van de blues. Jammer dat het Hammond orgel, vooral bij zijn eerste solo, te zacht stond.
De Nederlandse LSB Experience speelt twee sessies in de foyer. Met z’n drieën brengen ze lekkere meezing-covers.
De Britse Jo Harman zingt de sterren van de hemel, begeleid door, en zeker niet in een bijrol, Carl Hudson op de (elektrische) piano.
The Boom Band besluit dit heerlijke blues festival. Een zeven mans formatie met nota bene 4 man op de gitaar. Hoewel sommige nummers wat veel herhalingen bevatten zit het muzikaal goed in elkaar. Een waardige afsluiting van ‘Flirting with the Blues’

Een muzikale impressie verzorgd door ReisDrift.Net:

 

Meer heerlijke blues op CD/DVD, bijvoorbeeld van Eric Clapton:


 
Gratis sponsor worden van deze website?
Kijk op http://reisdrift.net/int/verantwoording
 


Delen met anderen:
Facebooktwitterlinkedin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.